Schoonheidsinstituut Carmen DonaThuisbezorgen
Bent u niet in de gelegenheid om zelf mijn praktijk te bezoeken en wilt u een product via de website bestellen. Dat kan natuurlijk ook en als u in Vught woont, wordt het product bij u gratis thuis bezorgd.
Lees verder

Contact:
Mr. Loeffplein 11
5262 AJ Vught
06 40 269 404
E-mail

Producten: Alqvimia

Filosofie: Traditie, kwaliteit en menselijkheid
Alqvimia brengt de eeuwenoude kennis van de spaanse leer van geuren, aromatherapie, cosmetica en alchemie weer samen. De spaanse leer is de oorsprong van parfums en cosmetica in Europa. De waardevolle kennis combineren zij met de meest geavanceerde technieken om de hoogste kwaliteit te creëren.

Alqvimia richt zich op het maken van verzorgingsproducten uit de krachtige, actieve stoffen van planten en bloemen. Alqvimia’s behandelingen zijn niet gericht op camouflage, maar zijn gericht op het accentueren van ieders schoonheid. Alleen de meest zuivere essentiele oliën zijn in staat om lichaam, geest en huid te verzorgen. Zij ondersteunen de natuurlijke afweer en creeëren een innerlijke balans. Alqvimia is een totale ervaring, voor lichaam en geest.

Alqvimia voegt aromatherapie en plantkunde samen om 100 % natuurlijke cosmetica te maken, waarvoor zij wereldwijd de meest zuivere ingrediënten selecteren. Hun producten verenigen wetenschap en kunst ten bate van uw gezondheid, schoonheid en innerlijke balans.

Alqvimia gelooft dat iedereen in staat is om absolute schoonheid te bereiken. Absolute schoonheid is tijdloos en gaat dieper dan het uiterlijk. Hun effectieve, krachtige producten brengen lichaam en geest in balans en geven u innerlijke kracht.