Schoonheidsinstituut Carmen DonaThuisbezorgen
Bent u niet in de gelegenheid om zelf mijn praktijk te bezoeken en wilt u een product via de website bestellen. Dat kan natuurlijk ook en als u in Vught woont, wordt het product bij u gratis thuis bezorgd.
Lees verder

Contact:
Mr. Loeffplein 11
5262 AJ Vught
06 40 269 404
E-mail

Producten: Weleda

Natuurzuivere gezichtsverzorging
Onze huid heeft als functie de bescherming en begrenzing van ons lichaam. Zij is een uiterst gevoelig orgaan dat ons in staat stelt waar te nemen wat op ons af komt. Zoals warmte en kou, maar ook stemmingen. Daarnaast maakt zij ook onze gevoelens zichtbaar aan de buitenwereld. Zo vertalen enthousiasme of verliefdheid zich in een stralende huid, terwijl deze er door neerslachtigheid mat uit kan zien. Natuur zuivere gezichtverzorging van Weleda werkt harmoniserend op hoe de huid met deze invloeden van binnen en buitenaf omgaat. Een fijn afgestemde compositie van zorgvuldig uitgekozen stoffen uit de natuur, zoals plantaardige oliën en extracten, stimuleert haar zelfregulerende krachten en ondersteunt het gezonde evenwicht. De huid behoudt of herkrijgt zo haar natuurlijke schoonheid.

De behandeling
Omdat elke huid zijn specifieke eigenschappen heeft, wordt vooraf aan een behandeling een huidanalyse uitgevoerd. Het behandelingsplan wordt met u besproken. De behandeling en producten worden afgestemd op uw individuele huidconditie en behoefte. Desgewenst krijgt u advies hoe u uw huid zelf kunt verzorgen en met welke producten.De verzorgende Weleda behandeling € 64,95 (duur 1 uur)
Reiniging van het gezicht. Gevolgd door een dieptereiniging met een stoombad en verwijderen van onzuiverheden. Vervolgens epileren van de wenkbrauwen en eventueel harsen van de kin en de bovenlip. Daarna een gezichtsmassage en hierna een masker en een dagverzorgingscrême.De reinigende Weleda behandeling € 64,95 (duur 1 uur)
Reiniging van het gezicht. Vervolgens een dieptereiniging met een stoombad met daarna een reinigend masker en verwijderen onzuiverheden. Om de huid lekker te verwennen een lekker zacht masker.De Weleda verwenbehandeling € 88,95 (duur 1,5 uur)
Deze behandeling begint met een voetenbad gevolgd door een rugmassage. Daarna reiniging van het gezicht, Gevolgd door een dieptereiniging met een stoombad en verwijderen van onzuiverheden. Vervolgens epileren van de wenkbrauwen en eventueel harsen van de kin en de bovenlip. Daarna een gezichtsmassage en hierna een masker, warme compressen en een dagverzorgingscrême.Weleda Mama behandeling € 88,95 (duur 1,5)
Wat is er prettiger als je zwanger bent om naast alles wat er ineens op je afkomt ook een moment ontspannen kunt genieten van een schoonheidsbehandeling? Zeker als deze is afgestemd op de unieke periode die je nu doormaakt. En al helemaal als je daarbij ook nog eens deskundig advies krijgt bij jouw huidbeeld dat je gedurende deze periode meerdere keren zult zien veranderen. De complete serie Weleda Mama behandelingen bestaat uit vier verschillende sessies. Elke behandeling is specifiek gericht op een bepaalde fase van de zwangerschap:
  1. Weleda Mama behandeling 1e trimester( gericht op de eerste 3 maanden van de zwangerschap.
  2. Weleda Mama behandeling 2e trimester( gericht op de maanden 4 tot en met 6).
  3. Weleda Mama behandeling 3e trimester( gericht op de maanden 7 tot en met 9).
  4. Weleda Mama Ontzwanger behandeling ( deze behandeling na de zwangerschap kan worden gegeven vanaf ca. 6 weken tot 3 maanden na de bevalling).
De basis van de behandelingen is in essentie gelijk, maar iedere basis behandeling kent daarnaast extra’s die afhankelijk zijn van de fase waarin de zwangere/mama zich bevindt. En de extra’s kunnen naar inzicht van de schoonheidsspecialist en naar eigen wensen worden ingevuld.