Schoonheidsinstituut Carmen DonaThuisbezorgen
Bent u niet in de gelegenheid om zelf mijn praktijk te bezoeken en wilt u een product via de website bestellen. Dat kan natuurlijk ook en als u in Vught woont, wordt het product bij u gratis thuis bezorgd.
Lees verder

Contact:
Mr. Loeffplein 11
5262 AJ Vught
06 40 269 404
E-mail

Producten: USPA

USPA, dй natuurlijke cosmetica voor gezicht, lichaam en haar
De Nederlandse vrouw йn man gaan meer en meer over op het gebruik van natuurlijke huid- en haarverzorgingsproducten. Een nieuwe tendens is hiermee ingezet, omdat men zich op allerlei gebied ervan bewuster wordt dat het gebruik van natuurlijke producten beter is voor de gezondheid. De USPA - filosofie sluit hier perfect op aan: oprichters George en Vanessa Jilly uit Australiл deelden hetzelfde ideaal, namelijk het ontwikkelen van een totaal huid- en haarverzorgingsconcept, geпnspireerd door en gebaseerd op kennis van oude culturen in combinatie met het plantenrijkdom.

De filosofie van USPA
Omdat elke huid zijn specifieke eigenschappen heeft, wordUSPA ontwikkelt in haar laboratorium in Australiл natuurlijke cosmetica gebaseerd op de combinatie van uitgelezen plantaardige ingrediлnten met de nieuwste technologie. Op deze wijze worden door USPA kwalitatief hoogwaardige huidverzorgingsproducten gecreлerd, die voldoen aan de hoge eisen van en voor de moderne vrouw en man.t vooraf aan een behandeling een huidanalyse uitgevoerd. Het behandelingsplan wordt met u besproken. De behandeling en producten worden afgestemd op uw individuele huidconditie en behoefte. Desgewenst krijgt u advies hoe u uw huid zelf kunt verzorgen en met welke producten.

USPA gelooft in gezonde voeding voor de huid; het is bekend, dat veel van hetgeen wat op de huid aangebracht wordt, ook daadwerkelijk wordt opgenomen door het lichaam. Belangrijk uitgangspunt in de USPA-filosofie is dat er in de USPA-producten geen plaats is voor chemicaliлn. USPA-producten zijn daarom vrij van agressieve kleurstoffen en conserverings-middelen йn vrij van synthetische parfumstoffen. Er wordt gebruik gemaakt van etherische oliлn, die de producten niet alleen een heerlijk aroma geven, maar ook een specifieke functie uitoefenen. Voor alle USPA-producten geldt, dat ze niet worden getest op dieren, maar op menselijke vrijwilligers: de werking van de gebruikte ingrediлnten is al eeuwenlang bekend en om de effectiviteit te testen is de menselijke huid het belangrijkste testmiddel.USPA Clarity Essential Facial. € 73,95 (duur 1 uur)
Onderhoud voor het gezicht. Een stimulerende 'opknapbeurt' voor gezicht en hals voor degenen die minder tijd hebben of zeer regelmatig een behandeling wensen. Deze geconcentreerde behandeling maakt gebruik van krachtige botanische anti-oxidanten als groene thee, bamboe, kaolin klei en vitamine E. De Clarity Facial wordt aangepast aan uw persoonlijke behoefte en huidconditie. Resultaat: een heldere teint en een schoon, fris gezicht.USPA Concept Facial. € 99,95 (duur 1,5 uur)
Pure Beautytherapie voor het gezicht, aangepast aan de individuele huidconditie. Elke gezichtsbehandeling vangt aan met een exotisch voetenbad. Vervolgens worden voeten en onderbenen gescrubd met de verrukkelijk geurende Footscrub van wilde tijm voor een gladde huid en betere doorbloeding. Een heerlijke ontspanning wordt ingeleid met een scrub van rug en schouders, een lichte massage en aandacht voor een goede, diepe ademhaling. Krachtige, energierijke plantenextracten zorgen voor dieptereiniging, celvernieuwing en hydratatie. De zintuigen worden wakker door toepassing van aromatische elixirs en zachte crиmes. Uw gezicht wordt 'getraind' met een verstevigende, weldadige massage. Tot slot, tijdens het masker worden uw voeten verwend met een massage. Een exceptionele gezichtsbehandeling!